Autóbuszos személyszállítás

Engedélyes 261/2011.(XII.7.) díj ellenében végzett közúti árutovábbítási, a saját számlás áruszállítási, valamint az autóbusszal díj ellenében végzett személyszállítási és a saját számlás személyszállítási tevékenységekről, továbbá az ezekkel összefüggő jogszabályok módosításáról szóló Korm. rendelet előírásai szerint, a PETROLTRANS KFT. részére kiadott engedélyben foglalt feltételekkel jogosult szerződéses és különjárati személyszállítás és menetrendszerinti személyszállítás végzésére.

Engedély megtekintése

Közúti árutovábbítás

Engedélyes 261/2011.(XII.7.) díj ellenében végzett közúti árutovábbítási, a saját számlás áruszállítási, valamint az autóbusszal díj ellenében végzett személyszállítási és a saját számlás személyszállítási tevékenységekről, továbbá az ezekkel összefüggő jogszabályok módosításáról szóló Korm. rendelet előírásai szerint, a PETROLTRANS KFT. részére kiadott engedélyben foglalt feltételekkel jogosult belföldi forgalomban közúti árutovábbítási tevékenység díj ellenében történő végzésére.

Engedély megtekintése

Nem veszélyes hulladékszállítás

A PETROLTRANS KFT. az Országos Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főfelügyeloség által kiadott engedély birtokában végzi a nem veszélyes hulladékok Magyarország területén belüli szállítását. Elsősorban keretszerződött partnereink részére nyújtunk hulladékszállítási szolgáltatást.

Engedély megtekintése

Nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvízszállítás

A B.A.Z. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság 35500/2257-1/2015. ált. számú határozata alapján a PETROLTRANS KFT. rendelkezik a nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz szállítására vonatkozó engedéllyel.

Engedély megtekintése

Anyagmozgatás

Anyagmozgatási szolgáltatásunk emelővillás targoncával végzett tevékenységre vonatkozik. Elsősorban szerződés keretében telephelyünkön és közvetlen környezetében jelentkező anyagmozgatási igények elvégzését vállaljuk.